Musikundervisning

Musikundervisning

 

IMG_7006
Jeg tilbyder musikundervisning i guitar, mandolin/bandolim, hørelære, teori, komposition, arrangement. Jeg har i tidens løb undervist på Det Rytmiske Musikkonservatorium (teori/arrangement/hørelære), Rytmisk Center (guitar/teori/hørelære), Køge Musikskole, Lejre Musikskole, m.m.
Du kan bestille undervisningstimer hos mig ved at besøge min profil på musikundervisning.dk.

 

“…Marco Spallanzani en utrolig kompetent og afholdt lærer, der forstår at gøre stoffet tilgængeligt og interessant. Uanset om det drejer sig om begyndere eller viderekommende hold. Eleverne er yderst tilfredse med både indhold og form. Han er ansvarlig og engageret i den pædagogiske udvikling af linjerne. Og meget behagelig at samarbejde med. Vi kan kun give ham de bedste anbefalinger.”
Gerda Hempel, Rytmisk Center

 

“…Marco er en gIimrende og meget samvittighedsfuld underviser, han behersker sit instrument tiI fuldkommenhed indenfor alle genrer: rock, jazz, klassisk, og undervisningen tilgodeser i høj grad elevernes forskelligheder, samt giver dem et grundigt indblik i guitarens mange muligheder indenfor node- og becifringsspil samt improvisation. Marcos undervisning er grundig og velforberedt, og han formår at fastholde eleverne til stoffet på en myndig og pædagogisk måde, som samtidig giver plads til hygge og stilfærdigt samvær…”
 Flemming  Ostermann, vejleder v. Rytmisk Musikkonservatorium

 

“Marco ved, hvad der er væsentligt og uvæsentligt, og hans musikalske færdigheder i undervisningssituationen er uantastelige…”
Niels Harrit, vejleder v. Rytmisk Musikkonservatorium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *